Budite zdravi i lijepi uz nas...! Be healthy and beautiful for us.!

petak, 26. siječnja 2018.

FIN LAGAN I OSVJEŽAVAJUĆI KOLAČ BEZ PEČENJA: ŠVEDSKA KREMPITA


SASTOJCI 3 kore lisnatog tijesta 3 pudinga od vanilijem1,5 l soka od višanja 1 l slatkog vrhnja 5 žlica šećera 1 paket višanja PRIPREMA Kore razvaljati na veliki lim izbockati vilicom i staviti da se peće, postupak ponoviti sa sljedeće dvije kore U soku od višanja skuhati puding od vanilije na kraju dodati višnje i pustiti još minutu do dvije da se kuha zatim skloniti sa štednjaka i ostaviti da se ohladi Izlupati slatko vrhnje i slagati kora-fil od višanja-slatko vrhnje-kora-fil od višanja-slatko vrhnje-kora i gore posuti kolač sa šećerom u prahu ostaviti da se dobro ohladi i rezati na kocke POSLUŽIVANJE 1,5 l soka od višanja ja otopim višnje iz frižidera i stavim da se cijede dobijem oko 3-4 dcl soka a ostatak sipam vodu tako ide po receptu iako možete ako imate koristiti domaći sok od višanja

(coolinarika.com)

Nema komentara:

Objavi komentar